Almanya Sel : Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.

Almanya Sel : Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış, sele neden oldu. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Ülkenin batısındaki bir bölgede ise 6 bina yıkıldı. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı sekteye uğrattı. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi.

70 kişiden ise haber alınamıyor. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların ardından sel afeti ortaya çıktı. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme.

P Jhubw3i V 4m
P Jhubw3i V 4m from elbeexpress.hamburg
Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Sel nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirirken, 6 bina yıkıldı. Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor. En az 9 can kaybı var. Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme.

Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı.

Almanya, belçika ve i̇sviçre'de sel felaketi yaşandı. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı felç etti. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Aşırı yağış en fazla türklerin yoğun olduğu kuzey ren vestfalya ile baden württemberg'i vuruyor. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükselirken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.almanya'nın batısında etkili. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı. Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Ancak almanya'da sel birçok evin çökmesine neden oldu. Dünden beri etkili olan sağanak yağış almanya'ya felaket getirdi. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 33'ten 42'ye yükseldi. Ölü sayısı 133'e yükseldi almanya'da selde hayatını kaybedenlerin sayısı 133'e yükseldi.

Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükselirken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi.almanya'nın batısında etkili. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı sekteye uğrattı. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'da günlerdir devam eden şiddetli yağmur yüzünden ülkenin güneyindeki bazı kent ve kasabalar sular altında kaldı.

9ar9fdmdv3wmgm
9ar9fdmdv3wmgm from i2.cnnturk.com
Ölü ve kayıplar var, ohal ilan edildi almanya'da son 200 yılın en şiddetli yağışları ülkenin yarısını göle çevirdi. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların ardından meydana gelen selde en az 5 kişi hayatını kaybederken, 60 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi. Almanya'da dünden beri etkili olan sağanak yağışlar ülkedeki hayatı sekteye uğrattı. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Ancak almanya'da sel birçok evin çökmesine neden oldu. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü.

Şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan sel felaketi ardından kayıp sayısının bin 300 olarak kayıplara geçmesinin ardından bilanço her dakika…devamı için tıklayınız

Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi. Ülkenin batısında etkili olan yağışlar nedeniyle 200 bin kişiye elektrik verilemediği, birçok yerleşim yerinin de sular. Belçika ve i̇sviçre'de yalnızca maddi hasar görüldü. Selde kaybolan bin 300 kişiden haber alınamazken, arama kurtarma. Sel felaketi ve fırtınadan dolayı ölü sayısı 33'e yükselirken en az 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Almanya ve belçika'da aşırı yağış ve sonrasında meydana gelen sel nedeniyle köyler, şehirler su altında kaldı. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükseldi. Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Leverkusen'deki bir oto galeri bu hale geldi. Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi.

Almanya'nın batısında etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde can kaybı sayısı artıyor. Sel sebebiyle 70'den fazla kişinin kayıp olduğu bildirilirken, 25 binanın da çökme. 42 kişi yaşamını yitirdi, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan sağanak yağışların yol açtığı sel felaketinde bilanço artıyor. Almanya'da yaşanan sel ve su baskınları nedeniyle binlerce vatandaşın kayıp olduğu bilgisi geldi.

9jz3jrt 1p N M
9jz3jrt 1p N M from d.arti49.com
Belçika'da da 7 kişi sele kapılarak yaşamını yitirdi. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların ardından sel afeti ortaya çıktı. Günlerdir ülke genelinde etkili olan şiddetli yağışın yol açtığı sel felaketi ve fırtınada hayatını kaybedenlerin sayısı 20'ye yükselirken, 70 kişinin de kayıp olduğu açıklandı. Ülkenin batısındaki bir bölgede ise 6 bina yıkıldı. Almanya'da etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı yükseliyor. Haber metninin boyutu haber metnini yazdır caddeler göl oldu. Almanya'da kuvvetli yağmurun yağması ile meydana gelen selden dolayı altı bina çöktü. Almanya'da yaz ortasında etkili olan sağanak yağmur ve beraberinde yaşanan seller hayatı olumsuz etkiledi.

Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti

Çok sayıda yolun trafiğe kapatıldığı ülkede bir kent de afet bölgesi ilan edildi. Almanya'da şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 42'y geçtiği düşünülürken, 50 kişinin ise kayıp olduğu bildirildi. Ülkenin batısındaki bir bölgede ise 6 bina yıkıldı. Almanya'da en az 42 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi kayıp. Almanya'da etkili olan şiddetli yağışların ardından sel afeti ortaya çıktı. En az 9 can kaybı var. Federal ordu, itfaiye ekipleri ve gönüllü vatandaşlar, sel felaketine karşı seferber olurken, sele kapılan veya evleri sular altında kalan en az 11 kişi hayatını kaybetti Bölgedeki 25 binanın daha çökme tehlikesi altında bulunduğu. Şu ana kadar 19 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer ülkenin batısında daha fazla etkili olan. Almanya'da yaşanan sel felaketinde can kaybı sayısı yükseliyor. Sel nedeniyle 42 kişi yaşamını yitirirken, 70 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Ölü sayısı da artıyor ve onlarca insandan haber alınamıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook